2013 m. balandžio 20 d., šeštadienis

Ramioji Koh Lanta

Iš tikrųjų neblogas iššūkis išsirinkti, kurias Tailando salas lankyti, kai turi pietuose 8 dienas, ir norisi ne tik išreklamuotų turistinių viečikių, bet ir kažko ramaus, neatrasto ir dar nesukomercinto. Pagal kelionės planą po viešnagės nelemtajame Ao Nange turėjome vykti į kitą salą, su išvis minimalia civilizacijos invazija Koh Jum. Tačiau atsiradus papildomai dienai, pabėgome nuo blogo oro ir turistų į kitą, turinčią šiek tiek daugiau pasiūlyti, visiškos ramybės salą Koh Lantą.
 
Pirmą dieną atvykę įsikūrėm savo bungalow, iš kurio terasos pro palmių giraitę matom jūrą :) paspirdami kokusus paėjom kokius 50metų:) ir visą dieną pragulinėjom, skaitėm knygas ir rinkom koralų nuolaužas Long beach paplūdimy, kuris patenka į Tailando geriausiųjų šešetuką. Ilgas ir platus paplūdimys, žmonių yra, bet visi taip toli vienas nuo kito, kad atrodo, kad esi visiškai vienas. Niekas nelenda, nieko nesiūlo, nei masažo, nei pedikiūro, nei kokių apyrankių. Visiška ramybė ir priešingbė iš kur ką tik atvykom :) Beje, šio pliažo vaizai labai jau priminė Nidą ir Baltijos jūrą, visiškas neTailandas :) Fotoalbumas:
 




Dešinėje pusėje horizonte šiek tiek matosi žymioji Koh Phi Phi, kur plauksim už kelių dienų


 
O ir pati Koh Lanta iš pirmo žvilgsnio tokia pati kaip ir jos paplūdimiai: ramu, jokios garsios muzikos, dauguma restoranų ir barų užsidaro anksti (na gal ir neužsidaro, bet yra tušti), žmonių taip irgi ne per daugiausiai, visi išsislapstę. Matosi, kad šią salą renkasi vertinantys ramų poilsį ir norintys privatumo. Reik tikėtis nebus per daug nuobodu :) ryt tikrinsim, ar dar nepraradom motorolerio vairavimo įgūdžių ir važiuosim patyrinėti salą nuodugniau su savo mėgstamiausia transporto priemone :) Laukia rimtas iššūkis - eismas priešinga puse. Gerai, kad čia to eismo ne per daugiausiai :)

1 komentaras :

  1. Kokios tobulos jūsų buvo atostogos.:) Žiūrint net silpna darosi į tokius vaizdus kaip iš atviruko. Žodžiu didžiausia gyvenimo laimė yra kelionės. :) Noriu atostogų ir tokių vaizdų!:)

    AtsakytiPanaikinti