2013 m. balandžio 12 d., penktadienis

Popietė Kuang Si kriokliuose

Visko buvo mūsų kelionėj: ir miestų, ir kaimų, ir upių, ir jūrų, bet krioklių dar niekur nebuvom užtikę. Todėl, galima sakyt, į Luang Prabangą dėl to ir važiavom. O Kuang Si waterfalls dar ne šiaip sau kriokliukas, o tikros krioklių kaskados, su baseiniukais, kur galima maudytis, šokinėt su tarzankėm, nardyt, šokti nuo pačio krioklio ir šiaip vandenukas ten toks žydras ir gaivus, kad nesinori nieko daugiau gyvenime!:) Išties kažkas panašaus į Plitvicas Kroatijoj.

 
Dėl sausojo sezono, kriokliai palyginus ganėtinai išsekę. Pvz į visus kitus krioklius aplink Luang Prabangą šiuo metu net neorganizuojami turai ir niekas ten neveža dėl vandens trūkumo.

 
Na ir žmonių mases žinoma ši vieta traukte traukia. Kad nušoktum su tarzanke, turi eilutę atlaukti. Bet stovėjom ir laukėm, tiksliau Domas ten visaip šokinėjo, o aš vis bandžiau įamžinti jo legendinius šuolius :)

 
Vienas šuolis ypatingai didelio dėmesio ir aplodismentų susilaukė, ir pusę vandens iš krioklio ištaškė :) Pavadinau jį nugariniu suktuku :) jeigu Domas leis,  vėliau idėsiu video :D Man tai buvo per daug publikos tokiems suktukams, ir šiaip savo plaukiko-naro sugebėjimais nelabai pasitikėjau, tai tupėjau ant krioklio pasilipus ir gaivinausi šaltom vandens srovėm :)

 
Na, linksmumo tikrai buvo nemažai, absoliučiai verta pamatyti šį reikalą :)

Komentarų nėra :

Rašyti komentarą