2013 m. kovo 20 d., trečiadienis

Dar viena daug žadanti kelionės pradžia, šįkart į pietryčių Aziją :)

Taigi apsirengę atgyvenusiom striukėm, kuriom planuojam pakeliui atskratyti, jau sėdim Rygos oro uoste, laukiam lėktuvo į Helsinkį, tiesiai iš ten devynių valandų skrydis į karštąjį Bankoką :) Pagal orų prognozes šiuo metu ten +36 laipsniai, tad mūsų kūnai turėtų pajusti virš keturiasdešimties laipsnių temperatūros pokytį. Kuprinės jau priduotos, telefono numeriai užrašyti, tfu tfu tfu, kad tik sulauktume bagažo atskridę :)

Laukia 36 dienų kelionė po pietryčių aziją: Tailando ir Kambodžos karalystes, bei Laoso darbo žmonių respubliką :)

Preliminarus planas ant popieriaus: Bangkokas -> Koh Chang sala Tailande -> Kambodžos pajūris -> sostinė Phom Penh -> šventyklų miestas Siem Reap ->  o iš čia improvizuosim į Laosą, ir iš ten jau į Tailando rojų - pietines salas.

Vizas darėmės tik Tailando ir Kambodžos, nežinom kaip seksis keliaut, ar neteks keist planų dėl Laoso. Galbūt jį pakeis Vietnamas, o gal Šiaurės Tailandas :) Nesinori užsikarti didelių įsipareigojimų atostogom, stengiamės per daug neplanuoti savaitei į priekį, kad galėtume likti lankstūs ir ne tik dulkėti autobusais per ryžių laukus, bet ir gerai pailsėti bei pasisemti rytietiškos išminties :)

P.S.
manta - šįkart daiktų krovimas kainavo kaip niekad daug streso :)) teko bent porą sykių viską perkraut, prisipirkt papildomos įrangos visokios kaip slaptų piniginių ir pan., susipakavom kaip niekad visko daug - ir snorklinimo vamzdelius bei kaukes ir t.t.. Keliaujam su dviem didelėm kuprinėm bei dar viena papildoma mažesne, laikyti svarbesniems daiktams prie savęs ir trumpesnėm išvykom.
skiepai - bandom apseit be jų, pažiūrėsim po mėnesio kokie rezultatai :) bet prisiėmėm visokiausių papildomų-profilaktinių medikamentų nuo įvairiausių situacijų, kurios gali ištikti būnant ten, tame tarpe nuo dėl turbūt dažniausiai pasitaikančios problemos - apsinuodijimo maistu ir virškinamojo trakto šou :))

P.P.S.
pirmasis pirkinys
o čia šikšnosparnis su striuke :)

Komentarų nėra :

Rašyti komentarą