2013 m. kovo 27 d., trečiadienis

Oazė Koh Change

Kadangi labai jau patiko, kai mumis pasirūpina, nereikia patiems blaškytis su tašėm ir t.t., leidom:) viešbučiui suorganizuoti mums transportą į Koh Chang salą, kur praleisim kelias naktis. Savarankiškos kelionės variantu būtų reikėję keltis anksčiausiai, grūstis į kitą miesto galą, ieškoti transporto, o dabar mus pasitinka prie viešbučio, pavalgius pusryčius, gerai išsimiegojus :))

Atrodė, kad viskas bus kaip sviestu patepta ir ryte išvažiavus iš kosmopolitiško bei kontrastiško Bankoko jau po pietų gausim nusipelnytą poilsį mėgausimės saule po palmėm Koh Change. Deja deja, verslininkai vėl atliko savo darbą ir kelionė šiek tiek užtruko :) Vietoj žadėtų ir planuotų 5-6val iki resorto, kelionė užtruko visas 10val. ir saulės palydėti jau nespėjom. Bet užtat gavom išsvajotų krevečių ant jūros kranto bariuky! :)

Apsistojom Lonely Beach – gyvam, pilnam veiksmo kurorte, garsėjančiam griausmingu naktiniu gyvenimu, kur suplaukia jaunimas iš viso pasaulio. Daug jaukių bariukų, džiunglių namelių – kaip visada daug gražaus jaunimėlio. Tik kaip nekeista šįkart gatvėse girdėjosi ir begalybė rusų, kai kuriuose restoranuose net meniu rusiškas J

Mūsų namelis ant kalno – tikrose džiunglėse, su lauko dušu po atviru dangumi (kas yra nerealus gėris tokiam karšty), hamaku, tinkleliu virš lovos nuo vabzdžių – na tikras pasakų namelis džiunglėse. Savininkai labai faini olandai, nupirkę namelius prieš metus iš vokiečio. Pačioje kalno viršūnėje ir bariukas nuo kurio atsiveria superinė panorama su jūra, palmėm ir raudona saule. Na tikra oazė! Ir kainos tikrai nesikandžioja J Aš iš šito rojaus jau niekur daugiau keliaut nenoriu J Bet prieš akis dar beveik 30 dienų kelionių ir nuotykių!
 
Keletas nuotraukų iš mūsų namelio džiunglėse:

O duše galima pasiskinti bananų!!!

Komentarų nėra :

Rašyti komentarą