2012 m. vasario 4 d., šeštadienis

Trumpi įspūdžiai iš Zadaro

Esam Zadare. Jei butume klause pries tai buvusiuju rekomendaciju, kurie teige, kad cia nieko gero nera, si miesta galbut net butume ir praleide, jei ne oro uostas, priimantis Ryanair lektuvus. Is tiesu (nera cia lietuvisku raidziu), miestas nustebino geraja prasme, nors buvom tik velai vakare, o dabar puse astuoniu ryto - labai jaukus senamiestis, siltas oras ir aisku grojantys juros laiptai. 


Taigi vos tik islipus is lektuvo Zadaras pasitiko mus lengva siluma (apie +30 21val vakaro), senamiescio surmuliu, siaurom gatvelem ir jaukia atmosfera, su vietiniais bussinessmenais siulanciais tatuiruotes, papuosalus, kukuruzus ir kitus gerius. Is karto patraukem ieskoti savo is anksto uzsibookinto hostelio. Pasirodo visai neblogai issirinkom - hostelis ko gero centriau ir negali buti!:)Pavadinimas - Old town hostel, jeigu kazkam aktualu :)


Dar pries atvaziuojant ziauriai suintrigavo grojantys laiptai - vargonai grojantys nuo bangu! O kai patys pamatem ir isgirdom, tai vaikyti..kaip mano vienas geras draugas pasakytu..tiesiog romantika iki apsisikimo :)) pasiemem alucio uz 16 kunu, pachilinom, isnarstem siauras gatveles, pasidarem self portraitu ir i hosteli pailset.

O apie hosteli jau kita sneka :) aisku ir kambari patys pasirinkom kuo pigesni - su dar 6 zmonem, kurie sutartinai knarke ir dar neaisku ka dare :) na bet naktis praejo, kur padet galvas turejom, nuostoliu neapturejom ir judam toliau i Plitvicas.

P.S. Dar siek tiek apie skrydi - be nesklandumu, ryanair reikalavimus ivykdem tik 5val pertrauka Sarlerua truputi prailgo ir sumustiniai baigesi :) Marsrutas: Kaunas -> Sarlerua (Brussels) -> Zadar.

Komentarų nėra :

Rašyti komentarą